Ion Iliescu a făcut mai mult bine decât rău României, spune Marcel Ciolacu
Ion Iliescu a făcut mai mult bine decât rău României, spune Marcel Ciolacu

Ion Iliescu a făcut mai mult bine decât rău României, consideră președintele PSD Marcel Ciolacu. Chiar dacă apreciază contribuția lui Ion Iliescu în partid, Ciolacu a ținut să precizeze că nu se regăsește în tipul de politician pe care l-a reprezentat acesta.

Cu toate acuzele care s-au adus lui Ion Iliescu, România a luat-o în direcţia bună, a spus Marcel Ciolacu într-un interviu la Kanal D.

Marcel Ciolacu susține că este ”structural diferit” de Ion Iliescu însă este de părere că el a fost ”omul şi decidentul acelui moment”, iar România a pornit atunci pe o direcție bună.

Cu toate acuzele care s-au adus lui Ion Iliescu, România a luat-o în direcţia bună. Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău, dar nu ma regăsesc în omul politic”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul unei emisiuni TV.

În acest context, liderul social-democrat a precizat că vorbește cu toți foștii șefi ai PSD, cu excepția lui Liviu Dragnea. Din mai 2019, Dragnea se află în spatele gratiilor, unde ispășește o condamnare la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

În cadrul aceluiași interviu, Marcel Ciolacu a declarat că după ce Klaus Iohannis își va încheia mandatul, PSD va încerca să ofere un președinte al României, după 20 de ani. Printre numele care s-ar afla pe lista prezidențiabililor s-ar număra Mircea Geoană, actual secretar general adjunct NATO.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul