Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că a lansat o platformă online prin care cetăţenii să semnaleze deşeurile necontrolate la care autoritatea locală nu a ajuns până în prezent.

„Am lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetăţenii să ne semnaleze locurile cu deşeuri necontrolate la care n-am putut ajunge până acum: https://impreunafacems1luna.ro. Această hartă va fi monitorizată în permanenţă de echipajele care colectează gunoiul şi Poliţia Locală Sector 1. Vă promit că vom face curăţenie în Sectorul 1 aşa cum nu s-a mai făcut niciodată. Şi în primărie şi în afara primăriei”, a scris Clotilde Armand, luni, pe Facebook.

Potrivit lui Clotilde Armand, s-a dezlănţuit o campanie mediatică împotriva sa dirijată de „Mafia gunoaielor” pentru că de o lună s-au schimbat regulile în primărie.

„Nu mai curg banii publici cum vor anumite grupuri de interese, se respectă legea, se verifică contractele publice, se fac plângeri la Parchet pentru abuz în serviciu etc. Am convocat astăzi o celulă de criză pentru problema deşeurilor şi mâine avem şedinţă de îndată a Consiliului Local pentru această situaţie. Nu vom lăsa străzile pline cu gunoi, nu vom tolera nici un fel de şantaj, nu vom ceda în faţa campaniei mizerabile făcută de Mafia gunoaielor. Eu voi sta aici şi voi lupta cu ei. Până la capăt”, a adăugat Clotilde Armand.

Clotilde Armand anunţa duminică începerea de luni a unei acţiuni „în forţă” de strângere a gunoiului stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP, susţinând că a aşteptat destul să ajungă la o înţelegere legală cu firma de salubrizare Romprest.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, i-a dat sâmbătă o replică Gabrielei Firea, printr-un mesaj pe facebook, după ce fostul primar al Capitalei a susținut că a găsit soluția pentru rezolvarea problemelor cu gunoiul din Sectorul 1 al Bucureștiului. Clotilde Armand i-a recomandat Gabrielei Firea să ia diamantele de la fostul primar Daniel Tudorache pentru a plăti cu ele facturile la gunoi.

„Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *