CLOTILDE ARMAND

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat joi că premierul a împărţit banii din Fondul de rezervă al Guvernului primarilor PNL şi PSD şi că va ataca în justiţie această hotărâre a Executivului.

„Domnul prim-ministru Florin Cîţu a împărţit banii din Fondul de Rezervă al Guvernului României primarilor PNL şi PSD. Un miliard de lei. Nici un ban pentru primarii USR din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Alba Iulia etc. Aparteneţa politică a unui primar a fost principalul criteriu pentru alocarea acestor fonduri”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

„Nimic despre nevoile comunităţilor locale şi ale cetăţenilor. Acum, eu nu-mi doresc să intru într-o polemică cu premierul. Are dumnealui destule probleme de rezolvat. Voi face însă altceva. Am să atac în Justiţie această hotărâre de Guvern”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Totodată, primărița Clotilde Armand i-a rugat pe toţi primarii USR şi nu numai să se alăture acestui demers. „Când nedreptatea devine lege, rezistenţa devine datorie!”, a adăugat Clotilde Armand.

Executivul a hotărât cum va împărţi peste un miliard de lei pentru aleşii locali. Majoritatea banilor merg la liberalii care l-au susţinut la Congres pe Cîţu. Edilii PSD au primit sume simbolice, adică în multe cazuri doar 50.000 de lei per comună, în timp ce aleşilor liberali din localităţi de 1.400 de persoane li s-a dat şi 650.000 de lei. Nu în ultimul rând, primarii USR au fost tăiaţi de pe listă

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *