clotilde 1 2 1

Clotilde Armand: „Vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut”. Primăria Sectorului 1 a transmis, miercuri seară, precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la tăierile de fonduri din bugetele unităţilor de învăţământ din Sectorul 1.

„În acest moment, la nivelul bugetului Sectorului 1 există o diferenţă între cheltuielile bugetate şi veniturile reale de ordinul a 1 miliard de lei. Această situaţie nu poate fi rezolvată decât prin reducerea de fonduri de la toate structurile aflate în subordinea Primăriei sau Consiliului Local Sector 1. Tăierile de fonduri despre care se face vorbire în spaţiul public nu înseamnă că educaţia nu este o prioritate pentru actuala administraţie a Sectorului 1. În niciun caz gaura bugetară lăsată de fosta administraţie nu va fi acoperită prin tăierea fondurilor esenţiale desfăşurării actului educaţional”, a transmis, miercuri seară, Primăria Sector 1, printr-un comunicat.

Primarul Clotilde Armand a afirmat că banii vor fi cheltuiţi raţional.

„Vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut. Eu voi remedia ceea ce falşii socialişti au stricat şi, de acum încolo, voi aloca fonduri raţional doar către proiecte esenţiale pentru dezvoltarea comunităţii locale. A venit vremea să reconstruim Sectorul 1, să cheltuim responsabil banii existenţi şi să spunem stop pilelor, corupţiei şi birocraţiei”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Clotilde Armand anunţă că a început auditul la Primăria Sectorului 1: „Vom face public acest raport”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunţă că de luni o echipă de insepcţie de la Ministerul Finanţelor a început un audit la Primaria Sectorului 1, fiind vizată perioada 2016 – 2020, când edil a fost soacial-democratul Daniel Tudorache,în prezent cercetat de DNA pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor.

„A început astăzi auditul la Primăria Sectorului 1. Săptămâna trecută am solicitat Ministerului de Finanţe să trimită o echipă de inspecţie de la Direcţia Economico-Financiară pentru a verifica gestiunea fondurilor publice din Sectorul 1 din perioada 2016-2020. Echipa de inspecţie a ajuns astăzi şi a început deja să verifice documentele”, anunţă Clotilde Armand pe Facebook..

De asemenea, Clotilde Armand precizează că raportul va fi făcut public.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *