Coaliția va rezista până în 2024, chiar și după alegeri, spune Ciolacu
Coaliția va rezista până în 2024, chiar și după alegeri, spune Ciolacu

Coaliția va rezista până în 2024, chiar și după alegeri, este de părere președintele PSD, Marcel Ciolacu. El este optimist cu privire la viitorul guvernării alături de liberali și consideră că înțelegerea între partide diferite pentru guvernarea României în aceste momente funcționează.

În afară de coaliția de guvernare de acum nu mai există vreo altă construcție politică viabilă în România, este convins Marcel Ciolacu, care e încrezător că actuala coaliție va continua și după alegerile din 2024, iar coaliția va rezista.

Invitat la Europa FM, Ciolacu a spus că-și menține declarația potrivit căreia „cred că această coaliţie de guvernare va funcţiona până în 2024 şi mai cred că are un viitor şi după 2024 cu aceeaşi structură”, relatează B1Tv.

Întrebat dacă mizează pe o schimbare a lui Florin Cîțu de la conducerea PNL, liderul social-democrat a răspuns: „Nu. Nici nu am atributul acesta și nici nu… Și eu și domnul Cîțu și domnul Ciucă, cu toții să știți că suntem trecători. Până și domnul Iohannis”.

Cred că în acest moment nu există altă construcție politică viabilă pentru România. Dacă credem că ne mai putem juca cu atâtea crize la ușă și să nu venim în fiecare lună cu ce așteaptă românii și noi încă să mai vorbim de ruperi de coaliții și anumite mici certuri, înseamnă că ar cam trebui să plecăm cu toții acasă”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis, mulțumit de guvernul de coaliție

Tot joi, președintele Klaus Iohannis a declarat că e mulțumit de cum funcționează Guvernul Ciucă.

Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul. În coaliţie, sigur, e încă multă nevoie de armonizare între poziţii şi de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune”, a spus Iohannis.

Ce va fi după alegerile din 2024 cred că nimeni nu poate să vă spună”, a mai precizat acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *