Comenzi de la Cotroceni pentru PNL. Așa crede fostul lider al partidului, Ludovic Orban, că se face acum politica la noi, în condițiile în care alianța între PNL și PSD e aproape constituită.

Fostul lider liberal critică și decizia PNL de a-l propune pe Nicolae Ciucă premier.

La conducerea PNL se execută comenzi venite de la Cotroceni. Și-au bătut joc și de instituția președintelui partidului, căci el ar trebui să conducă negocierile. E o rușine, o alianță împotriva naturii, făcută în disprețul cetățenilor care ne-au acordat votul.

Ciucă e membru PNL de un an… Cred că un partid liberal care prețuiește libertatea, drepturile și libertățile, democrația nu poate să susțină un om care toată viața a dat și a executat ordine”, a spus Orban.

Comenzi de la Cotroceni pentru PNL. Orban a mai spus că, odată cooptat PSD la guvernare, este exclus ca Legile Justiției să mai fie îndreptate, așa cum au promis liberalii și președintele Klaus Iohannis, relatează B1TV.

E evident că odată ce s-a făcut această alianță contra naturii s-a pus punct obiectivului asumat și de președintele Iohannis, și de PNL de a repara Legile Justiției și de a renunța la toate nenorocirile făcute de guvernările PSD.

Ne întoarcem poate nu la perioada Dragnea, dar la o perioadă în care șansa de a readuce Justiția la dispoziția cetățeanului se reduce aproape la zero” a spus fostul lider PNL.

Și negocierile au fost „o bătaie de joc” a mai spus Orban. „Astea nu sunt negocieri, au fost negocieri fără mandat. A fost o bătaie de joc șirul de Birouri Executive și Birouri Politice în care nu s-a spus adevărul. La ultima ședință, singurul mandat a fost să se continue negocierile cu PSD, nu ce condiții.

Premierul în perioada alegerilor va fi premierul PSD. PSD va avea premierul în ultima parte a legislaturii, când vor avea loc toate alegerile în România. Cum să dai premierul PSD-ului în perioada campaniilor electorale?”, a mai declarat Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *