Un comisar șef de poliție din Vaslui a fost fotografiat dezbrăcat complet
Un comisar șef de poliție din Vaslui a fost fotografiat dezbrăcat complet Credit: Vremea Noua

Un comisar șef de poliție din Vaslui a fost fotografiat dezbrăcat complet în timpul unei partide de sex, chiar în mașina de patrulă a poliției. Imediat ce isprava a ajuns la urechile șefilor, bărbatul a recunoscut și a doua zi s-a pensionat, brusc.

Întâmplarea a avut loc în Vaslui, în apropiere de Murgeni, în această vară, dar s-a aflat de scandaloasa faptă de abia de curând, după ce imaginea și dezvăluirile au fost relatate, luni, în publicația locală Vremea Nouă.

Identitatea lui a fost însă protejată de jurnaliști.

După ce ministrul Bode a aflat, acesta a ordonat o anchetă la direcția de protecție internă, dar și în cadrul inspectoratului

Polițistul surprins gol-pușcă a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima fapta și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta

Comisarul-șef susține că este victima unei răzbunări. Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată, cel mai probabil, cu telefonul, dintr-un jeep negru care-l urmărea de ceva vreme, s-a justificat el.

În anchetă, el a fost dat de gol de indicativul mașinii de Poliție, care era alocată în zona Murgeni, pentru că în primă fază, nu s-a cunoscut identitatea acestuia, pentru că nu i se vedea fața, și nici numărul autospecialei.

Inițial, investigatorii au bănuit că e vorba de un amantlâc dintre doi șefi de post de la două comune învecinate, dar când au început audierile, una din persoanele audiate a recunoscut imediat, iar șefii acestuia i-au oferit posibilitatea să se pensioneze. Audierile au avut loc într-o zi de joi, iar cererea de pensionare a fost introdusă vineri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *