Consilierii locali din sectorul 4 vor depune jurământul abia mâine, 10 noiembrie.

Tot atunci va avea loc prima ședință a Consiliului local al sectorului 4. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâri, inițiate de primarul Daniel Băluță. Acestea vizează alegerea comisiei de numărare a voturilor și alegerea președintelui de ședință al Consiliului local pe o perioadă de trei luni.

Pe ordinea de zi primită de consilierii locali din sectorul 4 se află și Proiectul de hotărâre privind încetarea de drept a unui mandat de consilier local, precum și vacantarea locului respectiv. Este vorba despre Trocan Andrei George, care și-a depus demisia în data de 23 octombrie.

Primarul sectorului 4 vrea să stabilească și numărul comisiilor de specialitate, dar și componența comisiilor 1 și 7. Așadar, primarul propune șapte comisii, după cum urmează:

Comisia nr. 1 – Comisia pentru activități economico – financiare, buget și finanțe;

Comisia nr. 2 – Comisia pentru amenajarea teritoriului, urbanism, protecția mediului și turism;

Comisia nr. 3 – Comisia pentru administrarea domeniului public și privat, administrarea piețelor, organizarea instituțiilor și serviciilor publice de interes local și gospodărie comunală;

Comisia nr. 4 – Comisia pentru resurse umane, învățământ, protecția copilului, protecție socială, muncă, sănătate și familie;

Comisia nr. 5 – Comisia pentru cultură, culte, minorități, sport, tineret;

Comisia nr. 6 – Comisia pentru comerț și protecția consumatorului;

Comisia nr. 7 – Comisia juridică, de disciplină, apărarea ordinii publice și respectarea drepturilor cetățenești.

Consilierii locali din sectorul 4 reprezintă patru partide politice. Astfel, 11 sunt de la PSD, nouă de la Alianța USR PLUS, cinci de la PNL și doi de la PMP.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *