O petrecere a fost „spartă” de polițiști duminică, iar petrecăreții s-au risipit
O petrecere a fost „spartă” de polițiști duminică, iar petrecăreții s-au risipit

O petrecere a fost „spartă” de polițiști duminică, iar petrecăreții s-au risipit după ce oamenii legii au dat amenzi pentru nerespectarea restricțiilor coronavirusului. S-a reluat însă a doua zi, într-o altă formulă, iar poliția a intervenit din nou.

O petrecere a fost „spartă” duminică de către polițiști, și a avut loc la Caracal. Ulterior a fost reluată luni, cu alte „personaje”, în ciuda faptului că petrecăreții au primit amenzi de 12.000 lei.

Poliţiştii din Inspectoratul de Poliție Județean Olt, Poliția municipiului Caracal, s-au sesizat duminică din oficiu că la locuința unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială, potrivit Mediafax.

Polițiștii au identificat 8 persoane care nu respectau măsurile de distanțare socială, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei.

Luni, la ora 14.20, la locuința aceluiași bărbat au fost identificate alte 8 persoane, cu intenția de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară.

Polițiștii au dat alte două sancțiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *