Corina Crețu a respins încercările de racolare în PSD
Corina Crețu a respins încercările de racolare în PSD

Corina Crețu nu se lasă adusă înapoi în PSD. Ea este singura europarlamentară din partea Pro România și a declarat că recent a avut parte de o încercare de racolare în PSD. europarlamentarii PSD Claudiu Manda și Mihai Tudose au încercat să o convingă să revină în partid, dar ea i-a refuzat. Asta pentru că „PSD e un partid care nu se mai poate reforma” consideră Corina Crețu.

Corina Crețu recunoaște că se află într-o situație delicată, fiind singurul europarlamentar Pro România în timp ce delegația PSD este mai numeroasă, dar spune că nu regretă pasul făcut, arată Știri pe Surse. Corina Crețu este hotărâtă să nu revină în PSD, chiar dacă a primit propuneri serioasă revină în partid.

„La Parlamentul European am avut discuția aceasta, la începutul sesiunii. Le-am spus foarte clar ca nu plec de la Pro Romania. Cu dl Manda și cu dl Tudose, când a plecat Mihai, am avut această discuție. Din punctul meu de vedere, subiectul este închis. Nu ascund faptul că mi-au oferit posibilitatea de a reveni în PSD. Am o colaborare foarte bună cu colegii mei din Parlamentul European pentru ca sunt subiecte de interes național, dar în ceea ce privește întoarcerea mea în PSD nu se pune problema. Am plecat pentru niște principii foarte clare după 29 de ani în PSD. A fost o decizie foarte grea pentru mine, dar odată plecata nu cred ca se mai pune problema sa ma întorc pentru că nu cred ca s-a schimbat nimic și pe de altă parte am plecat cu Victor Ponta la drum într-un proiect și cred ca Pro România poate să devina principala forța de centru-stânga. Nu cred că se mai poate reforma cu adevărat partidul din care am făcut parte” a spus Corina Crețu, potrivit publicației Știri pe Surse.

Nimic nu o poate convinge să plece din Pro România, afirmă Corina Crețu.

„Am rămas singura din partea Pro România în Parlamentul European. Am mai trecut în viață prin momente…chiar dacă situația e mai dezavantajoasa față de mine, dacă aș fi tăcut și nu aș fi tras semnale de alarma legat de România probabil aș fi fost pe lista la PSD, numai că nu aș fi fost eu cu conștiința împăcată, așa că nu regret nicio secundă și nici nu am de gând să plec din Pro România”.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *