COVID-19 ajunge și în USR. Deputatul Iulian Bulai a fost diagnosticat cu coronavirus

Deputatul USR Iulian Bulai anunţă că este pozitiv la COVID-19 şi că va vota, la alegerile parlamentare de duminică, cu urna mobilă.

„Uneori, de ziua ta primeşti şi ‘cadouri’ pe care nu ţi le-ai dori. Un test pozitiv de COVID-19, de exemplu. Am ştiut cu toţii mereu că există riscuri – mai ales în campanie -, că fiecare ieşire din bula familială vine cu astfel de riscuri. Îmi pare rău că n-am putut evita infectarea asta (cu fiecare muşchi îmi pare rău) şi m-am testat tocmai ca să-i pot proteja pe cei din jur. Voi fi în izolare 14 zile. O să votez, însă: cu urna mobilă, la fel ca mulţi alţi români”, a scris Iulian Bulai, joi, pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai îi îndeamnă pe români să meargă duminică la urne.

„Şi vă rog pe toţi ca, în loc de urare de bine, să mergeţi la vot: cu mască, distanţare socială, pixul propriu. Sau cu urna mobilă. Fiindcă, pentru ţară, e cel mai bun medicament. Aproape singurul. (…) Aveţi multă grijă de voi şi ai voştri. Multă sănătate tuturor!”, mai scrie deputatul USR.

Iulian Bulai candidează în judeţul Neamţ pentru un nou mandat din partea Alianţei USR PLUS.

Și fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat pe contul său de Facebook că a fost infectat cu Covid-19. Fostul edil a povestit cum crede că a contactat virusul, dar și ce simtome specifice a avut.

Nicolae Robu s-a infectat cu Covid: „Am făcut febră și tușeam rău”

”N-am ajuns bine liber de responsabilităţi publice, după mai bine de 30 de ani de continuitate pe astfel de poziţii -începând cu cea de Prorector, dobândită la începutul anului 1990-, că… am dat în COVID! N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exerciţiul de Primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulţime de lume, la Primărie, pe stradă, la cumpărături etc, ei bine, l-am încasat, nu ştiu cum -am anumite presupuneri, doar- în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *