creșele din sectorul 2
Creșele din sectorul 2 vor funcționa și în luna august. Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.
„Tocmai am semnat această decizie fără nicio ezitare, mai ales că avem un număr crescut de cereri din partea părinților. Educația timpurie continuă și în luna august”, a precizat Mihaiu.
Primarul sectorului 2 a spus și care sunt creșele din sectorul 2 care vor rămâne deschise în această vară. Este vorba despre la Ciobănașului, Sinaia, Teiul Doamnei și Albă ca Zăpadă.

Reparații în Parcul Național

„După ce terminăm cu parcul Ioanid, intrăm la reparații în parcul Național. Aici, situația e mai complicată. Avem 3 categorii diferite de probleme: amenajări existente degradate, zone cu potențial neexploatate și cea mai dificilă, starea dezastruoasă a lacului din parc.
Prima categorie o vom remedia rapid. Reparăm băncile. Completăm tartanul rupt. Îndepărtăm toate fiarele vechi inutile. Montăm coșuri unde e nevoie. Rearanjăm ce nu e pus la locul lui. Facem toate lucrările de întreținere necesare.
Pentru celelalte două categorii vom porni un proiect amplu de reamenajare a parcului Național care să includă și lacul. Acesta e în administrarea ALPAB. Ca să nu transformăm acest parc în șantier și să vă puteți bucura în continuare de el, lucrările de amploare le vom programa după sfârșitul verii. Atunci vom reface toate aleile, vom accesibiliza și marginile parcului care sunt acum îngrădite, vom reface îndiguirea lacului și vom reamenaja întreaga vegetație.
Până atunci ne vom lămuri și cine e mai în măsură să scoată rățuștele din gunoi și să administreze acest lac: noi sau ALPAB”, a punctat Radu Mihaiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.