Paștele e amestecat cu Crăciunul la Motru, iar isprava primarului e deja un obicei, pentru că la precedentele sărbători, a făcut invers. În așteptarea Paștelui, primarul din Motru a împodobit parcul şi străzile cu iepuraşi şi ouă. Ca să facă economii la decorațiuni, însă, a strecurat pe ici, pe colo, și niște ghirlande rămase de la Crăciun. Nu este însă nicio surpriză pentru localnici, care de Crăciun au văzut și ornamentele de Paște.

În Târgul de Paşte din Motru, județul Gorj, nu doar vremea rece amintește de Crăciun, ci și decorațiunile, arată Observator News, preluat de B1TV.

Nu prea merg de Paşte, dar iepuraşul merge, steluţele nu prea…”

E bine, dar se poate şi mai bine. Un plus valoare, să mai gândească, că de-aia sunt acolo puși”

Dar primarul e mulțumit.

Cine munceşte, e posibil să şi greşească. Nu cred că era mai bine să nu avem nimic. Toate se integrează! Avem acele ouă luminate, avem acei îngeraşi pe stâlpii de iluminat. Avem mai multe figurine, fie că sunt steluţe sau cadouri”, a spus primarul Cosmin Morega.

Oricum, pentru localnici nu-i nicio surpriză, căci și de Crăciun, pe lângă Moş şi oamenii de zăpadă, au văzut iepuraşii şi ouăle de Paşte.

Atunci, un cetățean a postat pe Facebook o imagine cu un iepuraș și un ou de Paște. Era 17 noiembrie 2022.

Copiii care au ieșit în parc sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moș Crăciun!”, a susținut bărbatul.

Oamenii s-au amuzat atunci pe seama situației: „Schimbările climatice ne afectează sănătatea!” / „E la ofertă 2 în 1 vine și Moș Crăciun și Iepurașul!”.

Iar unul dintre comentatori a fost atunci foarte aproape de a ghici ce se va întâmpla: „Se aude ca omul de zăpadă o sa apară de Paste”.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *