Un român beat a ținut un tren pe loc în Germania, ca să fumeze un joint
Un român beat a ținut un tren pe loc în Germania, ca să fumeze un joint

Un român beat a ținut un tren pe loc în Germania, ca să fumeze un joint. Mai mult, a scos și cuțitul la însoțitorul de tren și a a amenințat și polițiștii, așa că a ajuns în arest. A doua zi, bărbatul a fost eliberat, dar așteaptă să fie judecat.

Incidentul cu românul beat și drogat s-a petrecut în trenul Intercity oprit în gara Hude, Saxonia Inferioară, conform Știri Diaspora, citate de B1TV.

Potrivit unui comunicat al poliției, bărbatul de 36 de ani, care se afla sub influența alcoolului, a vrut să fumeze un joint și a stat în dreptul ușii deschise în timpul opririi.

Deși angajații feroviari i-au transmis să plece din zona respectivă întrucât trenul nu putea să continue deplasare din cauza ușii deschise, acesta nu a putut fi convins sub nicio formă. Un controlor l-a dat jos în stație și i-a interzis accesul în vagon.

Bărbatul a făcut un adevărat circ, conform surselor amintite. În final, pentru a fi „convingător”, a scos un cutter cu care a amenințat însoțitorul de tren, în vârstă de 34 de ani.

Românul, conform comunicatului autorităților, s-a comportat extrem de agresiv și față de echipajul de poliție solicitat în gară.

După ce i-a injurat cu urlături pe agenți, aceștia l-au pus la pământ și l-au încătușat.

Oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală împotriva bărbatului turbulent și menționează că, după o noapte în celulă, acesta a fost eliberat, marți dimineață, și urmează să fie judecat.

Comunicatul Poliției federale

Pe lângă cutter, asupra românului au fost găsite și cantități mici de canabis iar alcoolemia acestuia era de 0,83 la mie.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a amenințat un însoțitor de tren Deutsche Bahn cu un cutter, luni seara, târziu.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22:20 când un tren Intercity era programat să oprească în gara Hude. Pentru că bărbatul de 36 de ani a vrut să fumeze o țigară, a stat în zona ușii deschise în timpul escalei din Hude și nu a vrut deloc să o părăsească, deși trenul nu a putut continua din cauza ușii deschise.

Prin urmare, însoțitorul de tren l-a coborât din tren pe călător pentru a continua drumul spre Emden. Pentru a fi admis să se întoarcă în tren, bărbatul a scos un cutter și l-a amenințat cu el pe însoțitorul de tren în vârstă de 34 de ani.

Bărbatul în stare de ebrietate s-a comportat extrem de agresiv față de un echipaj de patrulare al poliției alarmat în acest caz. A strigat tare și i-a amenințat, astfel că, în cele din urmă, ofițerii l-au pus la pământ și l-au încătușat.

Pe lângă cutter, românul avea asupra lui și cantități mici de cannabis. În plus, la bărbat s-a depistat o concentrație de 0,83 la mie de alcool în aerul respirat. Poliția federală a inițiat acum urmărirea penală împotriva tânărului de 36 de ani.

După o noapte în celulă, bărbatul a fost eliberat în această dimineață din custodia poliției” se menționează în comunicatul Poliței Germane.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *