Dan Barna ironii. Dan Barna a devenit tată, dar fericita veste a fost umbrită de un val de ironii pe rețelele de socializare, având în vedere orientarea clară a USR către ideologia de gen. Soția co-președintelui USR-PLUS a născut un băiat, iar micile răutăți s-au strecurat printre felicitări.

Dan Barna a anunțat evenimentul printr-o fotografie și un mesaj pe pagina sa de Facebook: „10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată”.

Reacțiile internauților au fost diverse, dar au fost scrise și replici memorabile, care au fost citate chiar de către preotul catolic Francisc Doboș, relatează B1TV.

Preotul scrie, mai în glumă, mai în serios, că Barna este „intolerant” și „discriminator”, deoarece „și-a făcut copilul băiat”: „De unde știe că-i băiat?!”.

Preotul a argumentat cu un comentariu de pe pagina liderului USR, după ce Barna a anunțat că a devenit tată.

Dan Barna ironii. O persoană îi urează lui Barna „să se bucure de ea”, iar politicianul îi răspunde: „Mulțumim. Este băiat”, la care femeia îi scrie: „Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale. Să fie sănătoasă / sănătos orice ar fi!”.

„Intolerant și discriminator Dan Barna. Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?!

Oricum, felicitări! Să-i trăiască! PS. Un sfat pentru politicieni: mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate”, a scris părintele Francisc Doboș pe Facebook.

Recent, Francisc Doboș l-a ironizat pe Barna, după ce liderul USR a spus, legat de educația sexuală, că „trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“.

„Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, scria părintele Doboș pe Facebook.

Dan Barna și Olguţa Totolici sunt căsătoriţi de 14 ani.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *