Dan Morega are al șaselea dosar penal, după ce a fost prins conducând din nou, deși permisul său de conducere fusese suspendat. Fostul prefect de Gorj pare să fi ajuns într-o situație fără ieșire, pentru că este posibil să fie găsit iresponsabil pentru faptele sale.

Fostul prefect de Gorj a fost surprins din nou la volan, deși nu avea dreptul să conducă, ignorând chiar și controlul judiciar. Incidentul a avut loc joi seara, când a fost observat la o benzinărie din județ. Potrivit martorilor, după ce a urcat la volan, ar fi lovit și o mașină pe drumul spre casă.

Recent, Morega a fost internat la un spital de psihiatrie pentru a fi supus unei expertize psihiatrice, având în vedere că a fost prins de mai multe ori conducând ilegal. Până în prezent, el se confruntă cu patru dosare penale în curs, transmite B1TV.

Anterior, doi medici psihiatri care l-au evaluat pe Morega au concluzionat că acesta suferă de demență și tulburări bipolare. Familia sa a și sesizat Poliția Rutieră în vederea retragerii permisului său de conducere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *