Daniel Băluță a făcut show cu mașinuțe și trotinete. Campanie electorală pentru primarul sectorului 4 la redeschiderea parcurilor
Daniel Băluță a făcut show cu mașinuțe și trotinete. Campanie electorală pentru primarul sectorului 4 la redeschiderea parcurilor

Daniel Băluță a făcut show la redeschiderea unui parc din sectorul 4. Edilul de sector a transformat ieșirea din stare de urgență, care a adus cu ea redeschiderea parcurilor, într-o oportunitate de imagine, invitând ziariștii să-i vadă noile dotări. Mai exact, o flotilă de zeci de mașinuțe și trotinete electrice pentru polițiștii locali care să păzească iarba din parcuri.

Băluță nu a explicat cât au costat mașinuțele electrice și trotinetele cu care se plimbă polițiștii locali, deși pentru toată lumea, după două luni de stat în casă, ar fi fost necesară puțină mișcare. Unii dintre locuitorii sectorului au aflat, din alte surse, că numai un girofar ar costa în jur de 3.000 de euro…

masina electrica 2

Daniel Băluță a făcut show. „În cadrul acțiunii, primarul va prezenta noile dotări ale agenților de poliție locală, ce vor asigura ordinea publică în parcurile din sector, mai exact o flotă de mașini electrice și trotinete electrice, nepoluante și prietenoase cu mediul.

Cele două parcuri aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4 (Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor) se vor deschide mâine, la ora 12:00. De asemenea, tot de mâine va fi permis și accesul la plaja publică ecologică amenajată în Orășelul Copiilor” anunța Primăria Sectorului 4, cu o zi în urmă, într-un comunicat de presă.

Trecând însă peste achizițiile moderne ale lui Băluță, el a profitat de redeschiderea parcurilor decisă de Guvern ca să-și facă puțină campanie și a invitat reprezentanții televiziunilor și alți zeci de jurnaliști la paradă.

https://www.facebook.com/danielbalutaprimar/videos/2651290148483298/

În ciuda măsurilor de distanțare socială, în Parcul Lumea Copiilor, jurnaliștii s-au înghesuit pentru a prinde unghiuri cât mai bune cu primarul Băluță, ca și cum nu ar fi existat pandemia de coronavirus.

Primarul Daniel Băluță s-a lăudat în fața cetățenilor cu măsurile de dezinsecție a parcurilor din sector. În noaptea de joi spre vineri, angajații de la spații verzi au folosit pulverizatoare și nebulizatoare pentru a împrăștia dezinfectant pe aleile parcului.

E ca și cum ar fi aruncat cu bani pe fereastră, iar dezinfectantul ar fi fost mult mai util cetățenilor să-și curețe mâinile în instituțiile publice sau în scările blocurilor. Toți specialiștii au demonstrat ineficiența dezinfectării spațiilor exterioare, pentru că substanța dezinfectantă nu este remanentă mai mult de câteva minute, se evaporă. Iar coronavirusul și alte microorganisme sunt ucise oricum de radiațiile ultraviolete de la soare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *