Prima zi de relaxare a adus trei accidente rutiere, după ce în ultimele două luni nu s-au mai produs
Prima zi de relaxare a adus trei accidente rutiere, după ce în ultimele două luni nu s-au mai produs

Prima zi de relaxare cu o libertate mai mare de mișcare a persoanelor a adus și primele accidente rutiere. Trei evenimente rutiere grave s-au înregistrat în dimineața zilei de 15 mai, la doar câteva ore după ce România a ieșit din starea de urgență, iar declarația pe proprie răspundere nu a mai fost necesară pentru ieșirea din locuință. Este însă necesară în continuare pentru deplasarea între localități.

Trei accidente rutiere au avut loc în România, vineri dimineață, până la ora 8:00, potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române, în condițiile în care pe perioada stării de urgență au fost aproape inexistente.

Primul accident a avut loc în județul Mehedinți. Pe DN 6 Orșova – Filiași, la ieșirea din localitatea Șimian către Strehaia, unde a avut loc o coliziune între două autovehicule. Patru persoane au fost rănite.

În județul Călărași, traficul rutier a fost oprit în ambele direcții pe DN 4 București – Oltenița, la ieșirea din localitatea Budești către Gruiu, în urma unei coliziuni dintre un autotren și un autoturism. Două persoane au fost rănite, una a fost încarcerată.

În Timiș, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 6 Caransebeș – Lugoj, în zona localității Găvojdia, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre un autotren și două turisme, o persoană a fost rănită. În fiecare an în România mor aproape 2.000 de persoane în accidente rutiere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.