Daniel Doboș a recunoscut cele două crime în Germania a făcut închisoare
Actualitate

Daniel Doboș și-a recunoscut crimele din Germania. Explicația neobișnuită pe care a oferit-o

Daniel Doboș a recunoscut că a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru două crime în Germania. Primarul Sectorului 1 și-a anunțat însă intenția de a-l numi șef al Poliției Locale din sector. Fost lider al USR Turda, Daniel Doboș are o explicație pentru faptele sale: a ucis două persoane în calitate de „gardă de corp”, a fost combatant în Legiunea Străină, iar între timp, s-a reabilitat.

Doboș dat explicații despre crimele din Germania pe contul său de Facebook: ”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”

În calitate de ”gardă de corp”, Doboș a ucis două persoane în două zile diferite, arată turdanews.net. A executat 14 ani de închisoare.

Potrivit ziardecluj.ro, un reporter i-a cerut acestuia un punct de vedere, relatează PSNews. Daniel Doboș a recunoscut.

Reporter: E adevărat sau nu că ați ucis două persoane și ați făcut închisoare pentru asta?

Doboș: Da.

Reporter: Câți ani de închisoare ați făcut?

Doboș: Mult prea puțini ca să fie relevant.

În ciuda trecutului său, Clotilde Armand ar vrea să-l pună șef al Poliției Locale Sector 1 pe Daniel Doboș, iar la toate întâlnirile cu direcțiile l-a prezentat în calitate de consilier personal al său, persoana cea mai de încredere a edilului, arată sursa citată.

Totodată, sunt imagini de la intrarea în sediul poliției locale, unde Clotilde Armand a apărut alături de Doboș, cel pe care l-a prezentat drept consilier și viitor șef al poliției locale.

Întors în România, Daniel Doboș a lucrat ca profesor și a candidat la Senat din partea USR.

Precizările Primăriei Sectorului 1

În urma dezvăluirilor apărute în presă, Primăria Sectorului 1 a transmis precizări.

„În urma informațiilor apărute în presă referitoare la numirea consilierilor personali ai primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în cadrul instituției, Biroul de Presă este împuternicit să facă următoarele precizări:

Consilierii personali ai primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, nu au fost numiți în funcție, deoarece Organigrama aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1, votată de vechiul consiliu local, nu oferă această posibilitate.

Menționăm că, în forma actuală a Organigramei, la Serviciul Cabinet Primar nu sunt prevăzute posturi contractuale care pot fi ocupate pe perioadă determinată, fără concurs sau examen, pe care ar putea fi numiți consilierii personali ai edilului Sectorului 1”.

Related posts

Fost lider USR acuzat de două crime în Germania. Daniel Doboș ar fi ispășit 15 ani de închisoare

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment