piedone

Senatorul PNL Daniel Fenechiu crede că Cristian Popescu Piedone nu există fără PSD și că, cel puțin din punct de vedere declarativ, și-a asumat obligații față de Gabriela Firea atunci când a spus că o susține din punct de vedere politic. Fenechiu a subliniat că Piedone vine din zona PSD-ului și că majoritatea sa în Consiliul Local din Sectorul 5 a fost făcută cu PSD-ul.

El a descris Piedone ca fiind un tip inteligent care joacă electoral, dar este convins că „Piedone fără PSD nu există!”. Fenechiu a mai spus că dacă Piedone vrea să se bată cu Firea, este o problemă care ține strict de el și că, dacă Piedone se bate cu Firea, „va sfârși rău” a spus Fenechiu, miercuri seara, într-o emisiune B1TV.

Piedone vine din zona PSD-ului! Majoritatea lui în Consiliul Local din Sectorul 5 și-a făcut-o cu PSD-ul. Piedone e un tip inteligent, mă rog, cum o joacă, o joacă electoral. Piedone fără PSD nu există! Dacă Piedone vrea să se bată cu Firea e o problemă care ține strict de el. Părerea mea e că dacă Piedone se bate cu Firea va sfârși rău.

În momentul în care Firea avea niște probleme care nu s-au adeverit, Piedone a spus că o susține pe Firea, dacă Firea candidează eu nu mai candidez. În momentul în care faci o asemenea declarație când Firea intră în joc tu trebuie să ții cont de ce ai spus, dacă ești om de onoare. Față de Gabriela Firea, declaratv, are niște obligații pe care și le-a asumat” a spus Fenechiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *