raed arafat
raed arafat
Decizia lui Raed Arafat de a trimite pompierii la uşa românilor aflați în carantină pentru a verifica respectarea regulilor stârnește revoltă. Polițiștii au acuzat, prin vocea lui Iulian Surugiu, lider Sindicatul Naţional al Agenților de Poliţie, că în România suntem într-o harababură.

Conducerea Ministerului de Interne a cerut pompierilor să vadă dacă românii aflați în carantină respectă regulile. Iulian Surugiu, lider Sindicatul Naţional al Agenților de Poliţie, a comentat aceasta decizie şi a apreciat că demersul va fi o harababură continuă.

„Cu tot respectul pentru conducerea MAI şi nu numai, dar se vede că în România suntem în continuare într-o harababură.

Autoritățile române trebuiau să ştie că se întorc românii de Sărbători acasă şi trebuia să ia măsuri. Sunt de acord cu formularul ăla care trebuie completat online, dar nu trebuie să stea românii când se întorc acasă cu orele în aeroporturi.

Cât privește activitatea pompierilor, nu cred că se va întâmpla asta pentru că şi cetățeanul îşi pune întrebarea: de ce mă legitimează pe mine pompierul? Are în atribuția asta? Adică nu poţi să delegăm nişte atribuții aşa doar că vrea cineva?”, a spus Iulian Surugiu, lider Sindicatul Naţional al Agenților de Poliţie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *