vladimir putin

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei și unul dintre cei mai importanți consilieri din anturajul lui Vladimir Putin, Nikolai Patrușev, a declarat că țara sa nu este în război cu Ucraina, ci este vorba doar despre o încercare a Occidentului de a se folosi de poporul ucrainean împotriva Moscovei.

Potrivit acestuia, „evenimentele din Ucraina nu sunt un conflict între Moscova și Kiev”, ci mai degrabă ar fi „o confruntare militară între NATO – mai ales Statele Unite și Anglia – și Rusia”.

„Pentru că se tem de un conflict direct, șefii NATO îi duc pe unii dintre ucraineni la moarte sigură”, a declarat Nikolai Patrușev, potrivit Digi24.

El a mai spus că, prin operațiunea militară specială, Rusia „își eliberează regiunile de sub ocupație și trebuie să pună capăt experimentului sângeros al Occidentului de a distruge poporul ucrainean frate”.

„Nu suntem în război cu Ucraina, pentru că, prin definiție, nu putem avea ură pentru ucrainenii de rând”, a mai spus Patrușev.

Potrivit oficialului, tradițiile și cultura din Rusia și Ucraina sunt extrem de similare, astfel că nu pot fi separate.

„Vă rog să rețineți că în Crimeea limba ucraineană este menținută ca una dintre limbile de stat. Centrele de cultură ucraineană, ansamblurile de cântec și dans ucrainean funcționează în continuare în multe orașe”, spune el.

Patrușev: Întreaga poveste cu Ucraina a început la Washington

Mai mult decât atât, consilierul a adăugat că dacă ucrainenii vor realiza că „Occidentul se luptă cu Rusia folosindu-se de ei, cu atât vor fi salvate mai multe vieți”.

„Mulți au realizat asta de mult timp, dar le este frică s-o spună, de teama unor represalii. Occidentul nu are de gând să salveze viața nimănui pe seama bogăției și ambițiilor sale. În același timp, americanii, britanicii și ceilalți europeni creează adesea iluzia că ei protejează civilizația împotriva barbariei.

Întreaga poveste cu Ucraina a început la Washington, pentru a pune în aplicare tehnicile de a dezbina un popor. Milioane de oameni au interzis să vorbească limba rusă, limba lor maternă, sunt obligați să-și uite originile. Pentru a-și realiza ambițiile, Occidentul distruge practic poporul ucrainean, obligând generația activă să moară pe câmpul de luptă și ducând restul populației în sărăcie”, a mai declarat Nikolai Patrușev.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *