Demisia lui Victor Costache, văzută de PSD: ”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit!”
Demisia lui Victor Costache, văzută de PSD: ”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit!”

Demisia lui Victor Costache în timpul epidemiei de coronavirus a stârnit furia PSD. Ministrul sănătății din România este primul demnitar care și-a depus mandatul în timpul pandemiei, iar social-democrații consideră că „a dezertat”.

O discuție aprinsă între premierul Ludovic Orban și Victor Costache ar fi dus la depunerea demisie, susțin surse politice.

”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie”, a transmis, joi, PSD, potrivit PSNews.

”În prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache” au mai remarcat reprezentanții partidului condus de Marcel Ciolacu, pe contul de Facebook al formațiunii.

„Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este SOLIDARITATEA arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui. (…) în PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul” a afirmat PSD-iștii, după demisia lui Victor Costache.

„În cel mai greu moment cu care România se confruntă, ministrul Sănătăţi Costache dă bir cu fugiţii”, e concluzia social democraților.

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi dimineață că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru acest post, care a fost și numit prin decret de președintele Klaus Iohannis.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *