Demisiile miniștrilor USR-PLUS au fost înregistrate marți dimineața, așa cum anunțaseră de luni seara conducerile celor două partide. Deținătorii portofoliilor ministeriale din partea celor două formațiuni și-au înregistrat demisiile atât la ministere, cât și la Secretariatul General al Guvernului.

În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului.

Mergem mai departe” a scris Dan Barna pe contul său de Facebook.

Demisiile miniștrilor USR-PLUS, oficiale. „Am rămas pe poziții, având încredere în democrație, dar văzând ceea ce s-a întâmplat astăzi în Birourile permanente reunite am decis că nu mai putem merge mai departe cu un premier care guvernează fără un minim respect pentru protocolul de colaborare a coaliției, un minim respect pentru adevăr, un minim respect pentru ceea ce înseamnă interesele reale ale românilor.

Este legitimă lupta internă politică într-un partid, dar atunci când ea este folosită pentru a risipi resursele națiunii și a aloca zeci de miliarde pe promisiuni către primari într-un interes electoral propriu este un lucru pe care l-am spus și înainte, și l-am spus și în discuțiile din momentul acestei crize că nu putem să mergem mai departe.

Nu se mai poate așa și nici nu se va mai putea mai departe așa cu USR PLUS pentru că aceasta este diferența pe care vrem să o aducem în politica din România”, a declarat Dan Barna luni seara, citat de B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *