Senatoarea Diana Șoșoacă s-a deplasat la Primăria Crevedia pentru a-l lua la întrebări pe primarul Petre Florin în legătură cu exploziile care au avut loc la stația de GPL din localitate. În timpul vizitei sale, primarul ar fi fugit pe geam când a văzut-o pe senatoare în instituție.

Diana Șoșoacă s-a amuzat când a aflat asta și a subliniat că nu consideră că este o persoană periculoasă și a întrebat retoric dacă a făcut ceva rău sau a atacat pe cineva pentru a justifica o astfel de reacție din partea primarului.

Nu cred așa ceva (râde, n.r.), nu cred așa ceva! Hai, pe bune?! Dar văd că voi n-ați fugit și n-ați sărit pe geam și văd că ați mers cu mine și ați adresat întrebări, și ați filmat, și am fost împreună, și v-am și răcorit cu aerul condiționat din primărie. Chiar aveți nevoie, nu? Cum să sară, domne`, pe geam? Nu cred așa ceva! Doamne, Maica Domnului!”, a fost reacția Dianei Șoșoacă luni, în fața reporterului B1TV.

Dar vi se pare că sunt periculoasă? V-am făcut ceva? Eu nu cred că v-am făcut ceva. Cred că doar am invocat niște articole de lege și am adresat întrebări din punct de vedere legal raportat la situația de urgență în care ne aflăm acum, nu? Am făcut ceva rău? V-am atacat pe dumneavoastră, v-am bătut? Ce v-am făcut? Pe unde a ieșit, ia ziceți, pe unde a sărit? Printr-una din ferestrele astea a fugit primarul când am venit eu? Inimaginabil așa ceva!”, a continuat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru pozițiile și afirmațiile sale controversate și a stârnit adesea dezbateri și polemici în spațiul public din România. Cu toate acestea, în această situație, ea susținea o anchetă referitoare la exploziile din Crevedia și dorea să pună întrebări în calitatea sa de parlamentar.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *