diana șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a atacat pe Florin Cîțu în timpul discursului pe care ea l-a susținut la Parlament, unde se dezbate moțiunea de cenzură. Ea l-a acuzat de “greșeli în urma cărora suferă milioane de oameni”. “Get lost!” a încheiat ea.

“Ați spus că 70% din populația României, care evident că este nevaccinată, e proastă. Vă anunț că sunteți prim ministrul unei țări formată din proști în care, parafrazându-l pe Caragiale, sunteți cel dintâi.Vă expun câteva din doleanțele celor peste 60.000 de oameni care au ieșit în București și imediat ați chemat chestorii să vă apere de o femeie”, a spus Diana Șoșoacă.

„Păi nu erați Superman? Păi dacă sunteți Superman, eu sunt Xena prințesa războinică, numai că eu am mai multe șanse decât dumneavoastră Superman care aveți nevoie de trei gealați să vă apere de întrebările unei femei”, a mai spus Diana Șoșoacă.

„Lipsește cineva de-aici – este autorul moral al tuturor crimelor, puteți să urlați cât vreți, tot penibili sunteți, există un personaj care comandă România și o conduce – criminalul șef, Raed Arafat, care din 2009 e în toate guvernările care trebuie să dispară”, a mai spus Diana Șoșoacă.

„Voi sunteți cei care ați omorât oamenii, i-ați aruncat în saci. Am fost întrebată de ce nu am mai adus acul. Când o să aduc sacul data viitoare, vă bag în el și închid fermoarul. La coșul istoriei! Concluzia o trage Mihai Eminescu: Greșelile în politică sunt crime pentru că în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări și pentru zeci de ani înainte viitorul țării.Domnule premier, vă spun în limbajul dla CIA: Get lost!”, a spus Diana Șoșoacă, în Parlament.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD și susținută și de USR și AUR a fost adoptată marți. Guvernul condus de Florin Cîțu a fost astfel demis, după mai puțin de 11 luni de la învestire, mai exact după 278 de zile, și la o lună de la retragerea USR-PLUS de la guvernare. Scorul din Parlament pentru înlăturarea Cabinetului Cîțu este unul istoric, fiind cel mai mare număr de voturi – 281 – înregistrat la o moțiune de cenzură în România post-decembristă.

Leave a comment

Lasă un răspuns