Doctorul Adina Alberts i-a dat o replică dură Gabrielei Firea,
Actualitate

Doctorul Adina Alberts, replică dură adresată primarului general. „Pentru Gabi Firea copiii nu contează pentru că nu votează?!?”

Doctorul Adina Alberts i-a dat o replică dură Gabrielei Firea, după ce aceasta a spus că la revenirea în școli, copiii ar trebui să poarte mască. Adina Alberts i-a cerut Gabrielei Firea să aplice metode moderne, cum ar fi testele rapide care dau rezultatul în doar câteva minute, în contițiile în care masca este complet ineficientă, pentru că un copil nu are răbdarea de a o purta opt ore.

Medicul estetician susține că acestă măsură este ”o enormitate” și îi cere Gabrielei Firea să vină cu măsuri mai adaptate secolului actual.

„Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că SINGURA măsură de protecție luată în calcul la reînceperea școlilor, este purtarea măștii: “Se va ajunge la situația în care numărul de elevi să fie diminuat în clase… și purtarea obligatorie a măștilor de protecție cel puțin câteva luni de acum înainte”, a spus PG. Oare cu ce epidemiologi s-a sfătuit doamna primar? Cum vede domnia sa, ca mamă, posibilitatea preșcolarilor și școlarilor de a purta mască la gură timp de câteva ore pe zi? Cât de eficientă este această mască atunci când vorbim despre copii? Și cât de incomodă? Oare cadrele didactice care au auzit-o azi declarând această enormitate, nu cumva au căzut de pe scaune? A scris Adina Alberts pe rețelele de socializare, potrivit publicației Știri pe Surse.

Gabriela Firea a fost, în continuare, ținta ironiilor Adinei Alberts.

„Oare Gabi Firea a băut apă cu clor la indicațiile profesorului Adrian Streinu-Cercel?”

Îi recomand primarului Capitalei să evolueze către secolul XXI, să opteze pentru metode eficiente atunci când este vorba de copiii noștri.

De exemplu, să utilizăm kiturile de testare rapidă care dau rezultate în 5 minute, și să testăm toți școlarii și preșcolarii, în prima zi de școală. De asemenea, trebuie să existe obligativitatea fiecărui copil de a prezenta avizul medical epidemiologic, eliberat de medicul de familie într-un mod RESPONSABIL, la începerea primei zile de școală. Testarea ar trebui repetată săptămânal. Nu e nevoie să „inventezi apa caldă”, trebuie doar să aplici metodele care au avut succes! Și să te intereseze cu adevărat sănătatea copiilor din București, nu doar să îți faci imagine și să vorbești mult despre nimic!”

Concluzia Adinei Alberts a fost că „Pentru Gabi Firea copiii nu contează pentru că nu votează?!?”

Related posts

Ziua cu ce mai mulți morți în România din cauza coronavirusului. Un model matematic estimează și câte victime vor fi până la finalul crizei

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea a explicat cât de mult a muncit la Primărie, în patru ani. „Le cer iertare copiilor mei”

Constantinescu Gabriel

Cu cine se aliază Gabriela Firea

Alina Angelescu

Spitalele cu secții de terapie intensivă trebuie pregătite pentru coronavirus, a cerut premierul Ludovic Orban

Grupa de sânge care determină „imunitatea” la coronavirus. Al treilea studiu care confirmă asta

Constantinescu Gabriel

Raed Arafat e îngrijorat de înmulțirea cazurilor de coronavirus. „Situația este destul de volatilă și nu este sub control”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment