Doi turiști britanici, Maryssa și Shaun Gray, au rămas impresionați de mâncarea tradițională românească. Cei doi au vizitat mai multe locuri din țară, printre care București, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca.

Maryssa și Shaun au fost cazați la un conac din Buzău, unde au încercat o varietate de mâncăruri tradiționale, cum ar fi sarmale, mămăligă, ciorbă de burtă și mici. Cei doi au fost încântați de gustul mâncării și au spus că este mai bună decât în orice alt loc în care au fost, transmite B1TV.

Mâncarea este autentică și delicioasă, mai bună decât în toate locurile în care am fost până acum”, a spus Shaun. „Nu ne-am așteptat să ne placă atât de mult.”

În București, cei doi au vizitat Piața Obor, unde au încercat mici, un fel de cârnați mici, prăjiți. „Micii sunt excelenți și merg perfect cu o bere românească”, a spus Maryssa.

Maryssa și Shaun au spus că s-au îndrăgostit de România și de oamenii ei. „Ne-am simțit foarte bine aici și ne-am bucurat de fiecare moment”, a spus Shaun. „Ne dorim să revenim cât mai curând posibil.”

Ne-am îndrăgostit mult de România și am întâlnit mulți oameni drăguți, iar mâncarea a fost uimitoare. Atât de plăcut a fost, încât ne doream să nu mai plecăm din România”, a adăugat Shaun.

Britanicii au filmat toate locurile din România pe care le-au vizitat și au publicat filmările pe platformele de socializare. Imaginile au strâns, în câteva săptămâni, zeci de mii de vizualizări și comentarii apreciative.

Maryssa și Shaun călătoresc în întreaga lume din ianuarie 2022, dar în acest an vor să facă un tur al Europei. Ei spun că vor reveni cu siguranță în România și vor încerca și alte mâncăruri tradiționale.

EPIC Romanian Food Tour🇷🇴 (Market tour + Street Food in Bucharest Romania)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *