Dumitru Dragomir ar fi fost atacat chiar la ieșirea dintr-o emisiune TV, marți seară. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a ales cu pantalonii sfâșiați din confruntarea cu protestatarul de profesie Marian Ceaușescu și un câine, pe care acesta l-ar fi asmuțit asupra lui. Scenele au fost filmate, și acum sunt analizate de polițiștii care fac cercetări.

Mitică Dragomir ar fi fost fost agresat când a ieșit din sediul televiziunii B1TV unde fusese invitatul lui Robert Turcescu, la emisiunea „Sub semnul întrebării”. Fostul președinte LPF spune că Marian Ceaușescu era însoțit de alți trei bărbați și de un câine, pe care Ceaușescu l-ar fi asmuțit asupra lui, și care l-a mușcat de picior și i-a sfâșiat pantalonii, arată sursa citată.

De cealaltă parte, Marian Ceaușescu susține că ar fi fost agresat la rândul lui de Mitică Dragomir și de bodyguardul acestuia lovit cu pumnul în ochi și a postat un videoclip pe rețelele sociale, în care se poate vedea cum Marian Ceaușescu flutura un steag roșu cu însemnele Partidului Comunist Român și îi cerea lui Dragomir să iasă afară pentru a discuta cu el.

Ulterior, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a ieșit din sediul B1TV și atunci a început scandalul. Cei doi au fost despărțiți de un alt bărbat care e afla în zonă. După acest incident, Dumitru Dragomir s-a îndreptat către mașina sa, când spune că ar fi fost înțepat și cu un obiect ascuțit care semăna cu o șurubelniță.

Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat după ce videoclipul a apărut în mediul online.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul” se precizează într-un comunicat al instituției.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *