Elena Băsescu, cap de listă la PMP Constanța

Elena Băsescu este cap de listă la alegerile parlamentare la PMP Constanța. Fostul europarlamentar și fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu va candida la alegerile parlamentare pe lista PMP Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, acea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu, într-o conferință de presă.

PMP Constanţa a transmis că lista de la Senat a partidului va fi deschisă de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi fost prefect al judeţului Constanţa.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz””, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 şi 2014

Leave a comment

Lasă un răspuns