Eugen Tomac nu crede că actuala coaliție de guvernare va rezista pe întreaga durată a mandatului, de patru ani, pentru că disputele dintre partide sunt evidente. Numirea lui Dan Vîlceanu la finanțe a fost doar unul dintre motivele de ceartă, atât în coaliție, cât și în interiorul PNL, a explicat europarlamentarul PMP.

Eugen Tomac a explicat și cum trebuie interpretată numirea lui Dan Vîlceanu în fruntea Ministerului de Finanțe, miercuri seară, într-o emisiune B1TV.

Nu cred că apucăm să vedem patru ani de guvernare în această formulă, sunt absolut convins de această chestiune. Regret că nici foștii noștri parteneri nu înțeleg cât de mult rău își fac lor prin această abordare, prin acest circ continuu. Până la urmă, guvernarea unei țări comportă foarte multă responsabiltate și maturitate politică.

Dincolo de această competiție, e clar că numirea la Finanțe trebuie privită în două chei: Cîțu a vrut să confirme încă o dată că are prima șansă în competiția internă și și-a impus un om și să nu uităm că e fostul ministru al Finanțelor, deci și-a dorit un control total pe acest minister. Lucrurile sunt destul de clare, doar că capătă o altă valență, ținând cont de competiția internă.

Dincolo de aceste războaie politice din coaliție sau din partide, sunt milioane de români care se uită spre soluții”, a declarat europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *