Familia Biden a primit bani negri din România și alte țări, acuză președintele Comisiei pentru Supraveghere și Responsabilitate a Camerei Reprezentanților, James Comer.

Oficialul a prezentat miercuri o actualizare la Conferința Republicană a Camerei în cazul anchetei de demitere a președintelui Joe Biden. În cadrul discursului său, Comer a adus în discuție aspecte sensibile legate de afacerile familiei Biden, acuzându-i că au primit bani ilegali din diverse țări, inclusiv din România, transmite B1TV.

Comer a subliniat gravitatea afirmațiilor, afirmând: „S-au descoperit peste 10 milioane de dolari din China, Rusia, Ucraina și România canalizați prin scheme corupte de trafic de influență pentru a acoperi buzunarele familiei criminale Biden.” Republicanul a susținut că aceste dovezi resping minciunile președintelui Joe Biden și că acestea arată că acesta a fost permanent conștient de practicile de afaceri corupte ale familiei sale.”

Comer a argumentat că transparența și responsabilitatea sunt esențiale, declarând: „Aceasta este o amenințare la securitatea națională la cel mai înalt nivel de guvernare, iar americanii cer responsabilitate pentru corupția lui Biden.” În plus, el a anunțat că ancheta va continua cu interviuri ale membrilor familiei Biden și ale asociaților acestora în următoarele luni.

Cu privire la relația cu România, Comer nu a furnizat detalii specifice în discursul său, dar a inclus țara noastră printre locurile de unde se presupune că familia Biden ar fi primit fonduri ilegale. Republicanul a subliniat că, în opinia lor, aceasta este una dintre cele mai mari scandaluri de corupție politică și că vor continua să urmărească faptele „pentru a aduce președintele Biden la răspundere în fața poporului american.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *