bataie vancica scaled 1

Într-un clip postat pe Facebook și Tik Tok, femeia este lovită de mai multe ori cu picioarele, inclusiv în zona capului. Imaginile au fost șterse de pe rețelele de socializare, însă luni seară erau virale pe rețelele de socializare. Poliția din București a anunțat că s-a autosesizat și că anchetează cazul.

„Te omor aici, să moară familia mea!”, se aude interlopul Fane Văncică, pe filmarea cu scenele violente.

Bărbatul o lovește de mai multe ori cu piciorul – în cap, în spate și în abdomen, în timp ce femeia stă întinsă pe jos, în genunchi. La un moment dat, el toarnă o găleată de apă în capul femeii. Imaginile au devenit virale și publicate de Antena 3, fiind ulterior șterse, din cauza caracterului violent.

Interlopul Fane Văncică a postat și el o înregistrare în care afirmă că a bătut-o pe femeie din cauza geloziei. „Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten”, afirmă el.

El mai spune că „nu crede că există vreun bărbat care să nu își bată femeia” și spune că își cere scuze față de femeie și față de copii, pentru că au văzut imaginile.

Poliția Capitalei anunță anchetă

Într-un comunicat de presă, Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat și că a deschis anchetă pentru lovire și alte violențe. „Polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a transmis Poliția Capitalei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *