Adrian Kreiner a jpg

Anchetatorii au refăcut filmul crimei de la Sibiu. Aceștia au stabilit cu exactitate cu au acționat atacatorii.

Primul suspect în cazul crimei de la Sibiu a fost prins de polițiști în Dolj, unde încerca să se ascundă. Potrivit primelor informații, ar fi singurul dintre cei trei care a rămas în țară.

Pe de altă parte, și martorul-cheie din dosarul morții afaceristului, un bărbat de 44 de ani din județul Timiș, acuzat că i-a ajutat pe asasini să comită jaful, a fost reținut și urmează să fie adus instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acum, polițiștii încearcă să dea și de urma iubitei unuia dintre suspecți.

Între timp, anchetatorii au făcut și filmul crimei. Cei trei ar fi acționat la pont. După ce l-au torturat pe omul de afaceri, suspecții au plecat cu un taxi într-un alt oraș.

Firul evenimentului este următorul:  

În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu se fi intrat pe raza orașului Sibiu.

Cei cinci au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei. Aceștia au oprit în parcarea unui mall în jurul orei 17.30. După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți.

După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți. Aceștia au rămas în apartament până în jurul orelor 00.00 ale zilei de 05.11.2023, când au plecat pe jos spre strada Moldoveanu, unde locuia victima.

În jurul orei 00.30 minute, cei trei suspecți au sărit gardul și au pătruns în imobilul nelocuit cu nr. 11, situat vizavi de locuința victimei și apoi au urcat în podul imobilului, pe o scară laterală. Din acel moment și până în noaptea de 06.11.2023, suspecții au supravegheat locuința victimei la intervale diferite de timp, având și perioade în care au părăsit imobilul pentru a merge să cumpere diferite produse alimentare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *