Tudor Buzatu Gabriela Cretu e1643234254826 640x400 1

Social-democrații continuă să-și distribuie funcțiile administrative oamenilor din partid, apropiaților, fiilor, fiicelor. Ultima numire în funcție îl vizează pe Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, unul dintre vechii PSD-iști cu etichetă de baron local, președintele Consilului Județean Vaslui. Mama lui Buzatu Jr. este senatoarea PSD, Gabriela Crețu.

Conform deciziei de numire, semnată miercuri de premierul Nicolae Ciucă, Tudor Buzatu va ocupa funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Decizia a fost publicată miecuri în Monitorul Oficial.

Conform datelor din presa locală,citate de G4media, Buzatu jr. a mai ocupat poziția de secretar de stat și în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

La nivelul județului Vaslui, Tudor Buzatu a condus organizația de tineret a PSD, iar ca funcție administrtivă, a fost pus să conducă  un „Centru de Afaceri” (societate înființată de Consiliul Județean Vaslui, practic finanțată din bugetul instituției conduse de tatăl Dumitru Buzatu).

În urmă cu mai mulți ani, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iaşi au descins în sediul Consiliului Judeţean Vaslui, dar şi la sediul Centrului de Afaceri Vaslui, ancheta vizându-i pe cei doi, pentru presupuse fapte de corupție.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *