Florin Cîțu consideră că ar putea să ducă PNL la următorul nivel
Florin Cîțu consideră că ar putea să ducă PNL la următorul nivel

Florin Cîțu consideră că ar putea să ducă Partidul Național Liberal la următorul nivel și a apreciat activitatea de până acum a actualului președinte, Ludovic Orban. Sâmbătă a avut loc lansarea oficială a candidaturii lui Florin Cîțu pentru șefia PNL, contracandidatul său fiind Orban.

Premierul Florin Cîțu a declarat că nu are nemulțumiri la adresa lui Ludovic Orban, însă „întotdeauna se poate mai bine”, relatează B1TV.

Eu zic că se poate mai bine. Întotdeauna se poate mai bine. Faptul că vreau să preiau această responsabilitate arată că eu cred că lucrurile pot să meargă mai bine. Au mers bine, dar pot să meargă și mai bine. Dacă nu credem că se poate mai bine, atunci nu mai facem nimic. De fiecare dată se poate mai bine și eu zic că sunt omul care poate să ducă Partidul Național Liberal în următoarea etapă”, a declarat Florin Cîțu, luni seară, la Digi 24.

Întrebat dacă îi poate reproșa lui Ludovic Orban că nu are viziune, Florin Cîțu a adăugat: „Nu am zis acest lucru, eu spun doar ce vreau eu să fac cu Partidul Național Liberal. Cred că astăzi Partidul Național Liberal este într-un punct important al istorie, dar eu cred că pot să duc Partidul Național Liberal în perioada următoare”.

Funcțiile în stat nu au nicio legătură cu competiția pentru președinția PNL, și nu contează din acest punct de vedere cine va fi următorul președinte al PNL, consideră Florin Cîțu

Întrebat dacă este vreun fel de înțelegere între el și Ludovic Orban, înțelegere prin care pierzătorul cursei pentru șefia PNL să piardă și funcția publică pe care o deține, premierul a afirmat: „Această competiție este o competiție în interiorul Partidului Național Liberal. Vă spun foarte clar că Partidul Național Liberal va ieși mai puternic din această competiție. Funcțiile în stat nu au nicio legătură cu această competiție”

Din această competiție Partidul Național Liberal va ieși mai puternic. Singurii care vor să pice ori guvernul, pentru că asta înseamnă să plece premierul, sau să pice președintele Camerei Deputaților, să avem și haos acolo, sunt dușmanii noștri, iar noi, Partidul Național Liberal, nu vom da satisfcație dușmanilor noștri. Din această competiție, Partidul Național Liberal iese mai puternic”, a mai spus Florin Cîțu.

Nu există nicio legătură între cele două, competiția este în interiorul Partidului Național Liberal, pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Nu este o competiție pentru președinția camerelor sau pentru premier. Premierul este nominalizat de Președintele României, susținut de o coaliție, președintele Camerei Deputaților este votat în Parlamentul României, deci sunt lucruri total diferite” a răspuns Cîțu când a fost întrebat dacă îi va cere lui Ludovic Orban să renunțe la președinția Camerei Deputaților în cazul în care pierde președinția PNL.

Leave a comment

Lasă un răspuns