Florin Cîțu i-a cerut lui Marcel Ciolacu să-și ceară scuze public
Florin Cîțu i-a cerut lui Marcel Ciolacu să-și ceară scuze public

Florin Cîțu i-a cerut lui Marcel Ciolacu să-și ceară scuze public pentru o serie de afirmații cu privire la măsurile economice luate de Guvern în timpul pandemiei de coronavirus. Datele statistice confirma previziunile liberalilor asupra evoluției economiei, consideră Cîțu.

„Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor! Datele oficiale CONFIRMĂ: măsurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru TOȚI românii” a spus ministrul finanțelor.

Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, a prezentat drept argument datele oficiale ale Institutului național de Statistică.

INS: „În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%, cât și că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%.”

Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai există DUBII. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie. Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate”, a scris Florin Cîţu pe Facebook, potrivit PsNews.

„Am avut dreptate” spune Florin Cîțu

Ministrul finanțelor a continuat atactul la Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

„Mai mult, socialiștii, TOȚI, TREBUIE și să ceara scuze public românilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la pușcărie.

Toate scenariile găștii lui Ciolacu au fost spulberate de realitate. Am avut dreptate și sunt confirmat de date oficiale.

Domnule Ciolacu, dacă vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din România, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizerii promovate în timpul stării de urgență”, a încheiat ministrul de finanţe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *