Florin Roman: „Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. E nevoie ca de aer de lideri puternici”

Deputatul liberal Florin Roman afirmă că 2021 este anul Congresului în PNL, iar pierderea alegerilor “a învolburat apele” în partid.

“E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja”, susţine Florin Roman.

“România anului 2021 înseamnă încă suferinţa, deşi liderii politici încearcă să imprime speranţa şi încredere. A început vaccinarea dar pandemia nu a trecut. Criza economică îşi arată colţii, iar politicienii se gândesc mai mult la propriile interese, decât la agenda cetăţeanului”, susţine Florin Roman, duminică seară, într-o postare pe Facebook.

Florin Roman a adaugă că intrarea în Parlament a unor “partide extremiste” arată “eşecul unei clase politice încremenită în trecut, dar şi eşecul sistemului educaţional, de ani de zile”.

”În Parlament se anunță o luptă pe viață și pe moarte”

“Atunci când vezi că George Simion este cel mai urmărit politician on line al României realizezi că sunt tot mai mulţi cei care pot fi manipulaţi. Fenomenul AUR ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe cei care îi ignoră!”, afirmă Roman.

Florin Roman spune că 2021 este anul Congresului şi în PNL.

“Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. Guvernul Cîţu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna şi Cioloş. În parlament se anunţă o luptă pe viaţă şi pe moarte cu un PSD care ştie să facă opoziţie la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ţintă de toţi “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, consideră Florin Roman.

Roman îl compară pe Dacian Cioloș cu Liviu Dragnea: „Speram să nu mai trăiesc un astfel de moment”

Florin Roman, liderul deputaţilor liberali, susține că gestul co-preşedintelui USR-PLUS Dacian Cioloş, „care consideră că este îndreptăţit să spună că el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL, nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci şi unul similar cu ce a făcut Liviu Dragnea”.

„Suntem obligați ca politicieni sa ținem cont de votul românilor, care au spus că vor o guvernare de dreapta în jurul PNL, alături de USR și UDMR, că ne place nouă, sau nu!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *