Manelistul Florin Salam se confruntă cu acuzații grave și cu un dosar penal în urma unei plângeri formulate de o tânără de 23 de ani. Incidentul s-a petrecut în data de 1 ianuarie, într-o cameră de hotel.

Tânăra, o presupusă prostituată a sesizat Secția 1 de Poliție din Capitală, care a deschis un dosar penal, manelistul fiind acuzat de lovire și alte violențe.

Evenimentul a avut loc într-o cameră a Grand Hotel (fostul Intercontinental). Femeia, prezentă în cameră pentru a presta servicii sexuale contra cost, a fost, potrivit afirmațiilor sale, lovită de Florin Salam după actul sexual. Motivul presupusei agresiuni ar fi fost bănuielile manelistului cu privire la intenția femeii de a-i fura bani din portofel. Salam ar lovit-o pe tânără în cap și în piept cu telefonul, transmite B1TV.

Manelistul Florin Salam a fost anterior implicat într-un alt scandal în mediul online, în luna octombrie 2023, când au apărut zvonuri privind arestarea sa pentru consum de droguri. Cu toate acestea, artistul a respins rapid aceste acuzații, indicând că informațiile false ar fi fost răspândite de Costeluș de la Clejani, cu care Salam avusese un conflict anterior.

Între Costeluș de la Clejani și Florin Salam a avut loc un conflict la finalul anului 2022, după ce acesta din urma a fost amenințat că i se va ucide familia. Dar, el și fiica sa, Betty, ar fi depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș.

La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare” a transmis atunci Poliția.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *