fostul viceprimar
Fostul viceprimar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a pierdut procesul intentat USR-istului Radu Mihaiu.
Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 2.
„Mai țineți minte când, acum 2 ani, fostul viceprimar Dan Cristian Popescu m-a dat în judecată că am spus că e mână în mână cu Sebi Ghiță? Ei bine, ce să vezi, instanța mi-a dat câștig de cauză. Și la fond, și la apel”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

De ce s-au judecat fostul viceprimar și actualul primar al sectorului 2?

Pe 13 aprilie 2020, Mihaiu publica, pe pagina sa de Facebook, o postare cu titlul
„Firea plăteşte birul către PNL și PSD”.

„Zilele trecute a făcut valuri ştirea că Euromedia, firma lui Alexandru Nanu, a câştigat în vreme de coronavirus un contract de 19 de milioane de euro de la Primăria Capitalei privind achiziționarea unor staţii de autobuz. S-a vorbit mult de oportunitate şi despre faptul că Nanu este fiul unui primar PSD de Prahova.
Sunt însă 2 lucruri importante despre care nu s-a vorbit:

1. Euromedia este, de fapt*, o cârdăşie între oameni influenţi atât din PSD cât şi din PNL. Firma este în acest moment controlată de către Sebastian Ghiţă (prin Alexandru Nanu) şi Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la primăria sectorului 2 (prin George Nicolaie, el însuşi delegat la Conferinţa PNL din februarie).
2. Euromedia câştigă nu doar licitaţia pentru construirea staţiilor de autobuz. Vă vine sau nu să credeţi, asta este doar “antreul” pentru festinul care urmează. Mult mai important, Sebastian Ghiţă şi Dan Cristian Popescu au câştigat gratuit dreptul de a face publicitate pe aceste spaţii. Spaţii plătite tot lor din bani publici.
Vă amintiți panourile care au împânzit sectorul 2 cu “De Ce Popescu”. M-au întrebat oamenii de unde are Dan Cristian Popescu atâţia bani. Răspunsul este simplu: el controlează de fapt, împreună cu Sebastian Ghiţă, Euromedia, firma care deţine aceste panouri.
Şi, după birul plătit de Firea, va controla şi publicitatea pe aceste stații.
Aşa arată capitalismul de cumetrie în vreme de coronavirus: construieşti din banii cetăţenilor suporturi de publicitate pe care apoi le foloseşti pentru a-ţi umple buzunarele.
Și iată cum am mai găsit un răspuns la întrebarea “De Ce Popescu?”: pentru că a dovedit cu vârf şi îndesat că ştie să spolieze banii publici pentru propriul beneficiu!

* conform Hotnews şi Pagina de Media”, scria, în urmă cu doi ani, primarul sectorului 2.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *