Comisia de Apărare se golește înainte de război. Șocul inițial al impunerii lui Pavel Popescu în funcția de președinte a trecut. Presa a analizat studiile precare și experiența irelevantă. S-au scris mii de cuvinte despre băiatul luat de prin șantierele Norvegiei și propulsat în Parlamentul României.

Pavel Popescu luat la rost de George Simion

A venit rândul parlamentarilor să-și revină din uimire. Dumitru Coarnă a fost mutat de PSD din Comisia de Apărare. Parlamentarul s-a simțit eliberat „Văd asta ca pe o avansare. Pled dintr-o comisie prezidată de Pavel Popescu într-o comisie prezidată de domnul Dan Tănasă” a declarat social-democratul de la tribuna Camerei Deputaților.

Președintele AUR, George Simion a sancționat la rândul său impunerea lui Popescu. „Este inadmisibil, un om valoros, cum este domnul Coarnă, să fie scos din comisia de apărare unde preşedinte este acea caricatură la care vă uitaţi, asta spune totul. Scoateţi profesioniştii din comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea” a strigat liderul AUR.

Președinte de comisie contra secretar de stat la Digitalizare

Jurnalistul Mihai Belu a explicat „trocul” care a făcut posibilă numirea lui Popescu în această funcție în ciuda lipsei totale de experiență și a studiilor precare. El a lăsat să se înțeleagă faptul că „afacerea” a avut la bază dorința lui Florin Cîțu de a numi un secretar de stat din Gorj la Ministerul Digitalizării.

Mai jos fragmente din emisiunea 100% în care încă un deputat a anunțat retragerea din comisia prezidată de Popescu.

Cristescu pleacă și el de la Comisia de Apărare

Deputatul Cristescu se mută din Comisia de Apărare

La rândul său, deputatul Radu Cristescu a anunțat faptul că pleacă din comisia prezidată de Pavel Popescu. „Săptămâna viitoare fac cerere și mă mut și eu la Comisia de Egalitate de Șanse” a declamat Cristescu.

Afirmația parlamentarului a venit în momentul în care invitații lui Laurențiu Botin glumeau pe seama Comisiei de Apărare din Camera Deputaților. „Realizați cum se simt parlamentarii ăia care se duc acasă și sunt întrebați de copii dacă șeful lor este Pavel Popescu” a întrebat ironic Mihai Belu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *