gabriela firea
gabriela firea

Gabriela Firea şi-a anunțat strategia de comunicare, dar și planurile pentru alegerile din 9 iunie în urma cărora vrea să ajungă din nou primarul general al Capitalei.

Social democrata, care îşi asuma titulatura de candidat de sacrificiu, a spus că nu va ataca pe nimeni în campanie.

”Să punem capăt ineficienței și ritmului de melc în ceea ce privește implementarea proiectelor”, a spus Gabriela Firea în fața sediului Biroului Electoral.

”Noi propunem o administrație dinamică, eficientă bazată pe colaborarea cu guvernul, cu ministerele și cu colegii de la sectoare (…) Avem nevoie de o echipă”, a transmis Firea.

Un mesaj a transmis și președintele PSD, Marcel Ciolacu: ”Este oficial, Gabriela Firea este candidata PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei (…) Îmi doresc ca toți candidații noștri să câștige. Bucureștiul are nevoie de un program integrat (…) S-au pierdut patru ani, patru ani câștigați pe minciună și pe ură”, a declarat Marcel Ciolacu.

Inițial, PSD și PNL au propus un candidat comun. Ulterior, acesta a fost retras, iar partidele au lansat propriile propuneri. Președintele PNL București, Sebastian Burduja, și-a depus sâmbătă candidatura.

Firea și Burduja se vor confrunta în alegeri, printre alții, cu Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

Conform unui sondaj realizat de grupul Avangarde la comanda PSD, 31% dintre bucureșteni l-ar vota pe Nicușor Dan, în timp ce Gabriela Firea ar fi votată de 24% dintre alegători.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *