Gabriela Firea conduce detașat în preferințele bucureștenilor
Gabriela Firea conduce detașat în preferințele bucureștenilor

Gabriela Firea conduce detașat în preferințele bucureștenilor, potrivit unui sondaj Sociopol. Diferența față de principalul ei contracandidat. Nicușor Dan, este semnificativă și ar permite o victorie ușoară a actualului primar al Capitalei. Asta însă doar dacă preferințele electorale ale locuitorilor Capitalei rămân fidele acestui sondaj iar datele prezentate se dovedesc a fi corecte.

La distanță mare de Gabriela Firea și Nicușor Dan vine cel de-al treilea contracandidat, ultimul intrat în cursă, fostul președinte al României Traian Băsescu.

Gabriela Firea conduce detașat în preferințele bucureștenilor. Potrivit sondajului Sociopol, citat de PsNews, ,dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, pentru funcția de preferințele electorale ale bucureștenilor s-ar prezenta în felul următor:

Gabriela Firea – 41%

Nicușor Dan – 34%

Traian Băsescu 15%

Călin Popescu Tăriceanu – 5%

În cazul partidelor, în lupta pentru votul la Consiliul General al Municipiului București diferența este foarte mică și nu se poate spune cine ar fi câștigătorul bătăliei electorale:

PSD – 29%

PNL – 28%

USR-PLUS – 21%

Pro Romania – 7%

PMP – 6%

ALDE – 4%

SONDAJ SOCIOPOL

Cercetarea a fost făcută în perioada 3-12 august pe un eșantion reprezentativ de 1805 de persoane prin metoda CATI cu o marjă de eroare de 2,4%, la un nivel de încredere de 95%.

Un alt sondaj realizat recent îl dă câștigător pe Nicușor Dan, cu un procent de 46,3%.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul