gabriela firea
gabriela firea

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, că i-a mințit pe bucureșteni, comparându-l cu Pinocchio, după ce acesta nu a mai finalizat parcarea supraetajată din Pantelimon.

„Primarul Pinocchio din București.29 iulie 2021: Primarul Capitalei anunţă că parcarea supraetajată din Pantelimon (aproape finalizată în octombrie 2020 de mine si echipa mea) este “gata” în proporţie de 99% (îi lipsea doar un transformator). Vestește și că în 80 de zile va fi chiar gata”, spune Gabriela Firea.

„Adică la mijlocul lui octombrie.Ghinion, octombrie a trecut. A mai spus Primarul Pinocchio și că parcarea va fi funcțională la 1 noiembrie.Ghinion din nou.Este deja 17 noiembrie și…nimic.Nu este nici prima și, cu siguranță, nici ultima promisiune pe care Nicușor Dan nu o respectă”, spune Nicușor Dan.

„Apa caldă imediat după alegerea sa, menținerea stimulentelor pentru persoanele cu handicap, refacerea a sute de km de rețea de termoficare, salariu mediu net de 1400 euro pe lună sau…pe Marte, e același lucru.Poate că de acolo vine și Primarul General.Pentru că sigur, sigur, nu a trait și nu trăiește în realitate, în Bucureștiul Abandonat, plin de gunoaie, șobolani și frig”, a transmis Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *