vladimir putin
vladimir putin

Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Vladimir Putin pe măsură ce poartă acest război la adresa Ucrainei și nu este un secret că nu este vorba de priviri prietenoase. Așa că Kremlinul va face tot ce poate pentru a-și proteja președintele.

Un expert în securitate internațională a afirmat că a fost pusă o recompensă de 1.000.000 de lire sterline pe capul lui Vladimir Putin, ceea ce înseamnă că a-l proteja pe Putin devine prioritatea numărul 1 a Kremlinului.

Cât de strict este protocolul de securitate și cine îl protejează pe Putin?

Gărzile de corp ale lui Putin au pistoale de mare putere, au valize antiglonț și nu iau în calcul nicio încercare de a-l răni pe Vladimir Putin. Președintele rus este bine echipat și toate amenințările la adresa lui sunt înlăturate. Are ce mai bine pregătită echipă din țară.

Înainte de orice apariție publică echipa analizează posibilele amenințări. Pregătirile încep cu o lună înainte de vizita lui Vladimir Putin. Echipa de securitate se coordoneză cu echipele și autoritățile locale și verifică fiecare detaliu în amănunt, se  arată în materialul realizat de India Today și citat de Antena 3.

Totul, până la ultima clanță, este reparat, astfel încât niciun tehnician sau raparator să fi nevoit să intre în apartamentele sale. Sunt instalate sistem de bruiaj în zona în care locuiește el și este controlată orice activitate suspectă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *