George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”
George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”

Vlogger-ul George Buhnici a lansat un nou mesaj controversat, de data aceasta pe Twitter, în care sugerează că bărbații ar fi „sexul mai tare” și au salarii mai mari ca femeile pentru că fac munci „grele și periculoase”.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?” a scris Buhnici pe Twitter luni, 7 noiembrie, citat de Gandul.

Scandal în vară: Buhnici a spus că nu vrea să vadă toate vergeturile pe litoral: „Soția mea arată ca o minoră”

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!. Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici, în vară, stârnind un val aprig de critici.

George Buhnici: „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”

Reporter: „25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!”

Lorena, soția lui Buhnici: „Nu, nu sunt! Doamne ferește!”

George Buhnici: „Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese.”

Ulterior, Buhnici și-a cerut scuze, într-o intervenție video pe YouTube, pentru declarațiile controversate făcute la Neversea: „Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare.

O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *