GEORGE SIMION
GEORGE SIMION

George Simion, co-președinte al partidului AUR, a bătut la uşa de acasă a ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, duminică, pentru a-i cere explicaţii despre lipsa medicamentelor în pragul valului cinci al pandemiei.

„Domnule Rafila, sunteţi acasă? Am venit cu colegii mei, pentru că domnul ministru nu ne primeşte într-o audienţă. Vine acum valul şi îmi ia calul”, a spus George Simion pe pagina sa de Facebook.

„Vine valul cinci şi în continuare nu se găsesc antivirale în farmacii. O să putem considera că cei care nu asigură antiviralele în farmacii pentru oamenii care vor pentru sănătatea lor, când se testează și descoperă că sunt bolnavi să ia un medicament, o să considerăm că toată gașca este formată din criminali”, a spus George Simion, duminică, într-o filmare publicată, duminică, pe Facebook.

George Simion a făcut un Live pe Facebook cu acest moment în care îl întreabă pe ministrul Sănătăţii de ce nu se găsesc antivirale în farmacii.

Copreședintele AUR i-a cerut ministrului sănătății să bage antivirale în farmacii.

„Așa că, apelul nostru pentru domnul ministru al sănătății, din partea tuturor râșnovenilor, celor care au venit în fața casei, o casă frumoasă la numărul 74, este să băgați antivirale în farmacii și acceptați o întrevedere între conducerea AUR și ministrul sănătății”, a mai precizat George Simion.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a reacționat duminică seară, la Antena 3, spunând că membrii AUR au mers la o casă din Râșnov, el fiind la București, și că George Simion urmărește doar „publicitate ieftină”.

„Dl Simion asa actioneaza, isi doreste publicitate, isi doreste polemici, publicitate ieftina. Asa actioneaza. Mie mi se pare nepotrivit, cand exista institutia dialogului serios. Celor care folosesc demagogic diverse sloganuri nu pot sa le urez decat multa sanatate”, a zis Rafila.

Alexandru Rafila a mai adăugat că nu este indicat ca un medicament antiviral să fie administrat oricărei persoane fără o evaluare şi o recomandare.

George Simion a mers acasă la ministrul sănătății: „Nu se găsesc antivirale în farmacii”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *