George Simion

Dosarul privind accidentul rutier în care a fost implicat deputatul George Simion, liderul AUR, a fost redeschis de către magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, potrivit minutei ședinței de judecată. Liderul AUR a intervenit în direct la România TV, miercuri seară, pentru a comenta acest caz, despre care spune că este un nou abuz al „sistemului” împotriva sa.

„Am fost dus cu forta la Politia Rutiera cu mascatii pentru ca am produs o tamponare usoara pentru care am semnat amiabila, pe 22 aprilie, in sambata pastelui. N-a depus planegere respectivul domn pentru ca nu a patit nimic. Dar politia, din cate intelegem, mai avea informatii de la SRI si erau foarte multi generali, asa au hotarat, cum se urca Simion la volan, il luam ca conduce fara permis. Acum am doua dosare penale.”, şi-a început intervenţia George Simion.

Întrebat dacă a dat declaraţii în acest dosar, deputatul şi preşedintele AUR a declarat că nu a ajuns în acest stadiu.

„Nu. Ordonanta de clasare. Astazi de dimineata am aflat din anumita presa ca mi s-a redeschis acest dosar. Am dat declaratii la Politia Rutiera, la Udriste, pentru o chestie fara victime. S-au luat multe masuri, multe dezinformari. Ii rog pe telespectatori tot ce aud despre noi, sa nu creada nimic. Sunt tot felul de tertipuri ale sistemului, sa vedem.A vorbit domnul Zara despre dublu standard mai devreme. Nu vreau sa ma pronunt asupra cazului meu. Monica Macovei este parte a sistemului, este mama Leone a sistemului din jusittie. Astept sa fie pedepsita dupa acest accident cu o victima”, a mai spus George Simion.

„Dupa ce am patit in ultima luna, cred ca e ultimul telefon in care pot sa va povestesc si dumnevoastra, noi o sa ne luptam. Am fost la IPJ Buzau, inspectorul a fugit si l-a lasat pe adjunct, care tremura in fata noastra. I-am cerut sa-mi arate ca m-au anuntat ca mi s-a suspendat carnetul. Astept. Doamna Monica Macovei e foarte buna, sa vedem.

Respectam legile acestei tari. Respectam legile si pe Virgil Popescu, ministrul Energiei.”, a adăugat George Simion.

George Simion spune că celălalt şofer implicat în accident nu a suferit leziuni şi nici nu a depus plângere la poliţie.

„Nu s-a dus sa reclame la politie. Pe acea OUG din august scrie acest lucru. Mi s-a suspendat carnetul retroactiv. Pe baza ca ei conduc Romania. Am auzit multi care mi-au comentat pe Facebook, cum sa le explici faptul ca nu m-as fi urcat niciodata la volan daca stiam ca am probleme cu permisul. Ma astept la orice din partea lor.”, a încheiat George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *