george simion
george simion

Copreședintele AUR, George Simion, continuă să iasă în evidență mai mult prin gesturile și scandalurile pe care le generează, nu prin proiectele și propunerile legislative pe care le are în Parlamentul României. De aceasta dată, Simion a adus în Parlament un călugăr de la Mânăstirea Putna.

“A venit părintele Victorin de la Putna, poate mai scoatem din dracii de aici”, a scris, pe contul său de Facebook, liderul AUR George Simion.

Simion a făcut publică și o fotografie în care apare alături de slujitorul Domnului.

George Simion și-a dezvăluit salariul. Cât a încasat pe luna noiembrie

Parlamentarii români, 465 la număr, câștigă fiecare aproape 20.000 de lei pe lună. George Simion, co-președintele AUR, a făcut ironii la adresa colegilor din celelalte partide despre care spune că pleacă în Dubai pe banii românilor.

George Simion s-a filmat când a mers să-și ridice drepturile bănești. 12.000 de lei a luat Simion doar pe luna noiembrie.

”Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Păi de chirie, păi de diurnă, păi de transport… Păi vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai?Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorgiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri. Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu. Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu cu Fenechiu, cu Cîțu frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor”, a spus George Simion.

„Uite, ca să vă arăt… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.

Pagina de Facebook a campaniei de vaccinare anti-coronavirus din România a lăsat un comentariu la o postare a liderului AUR, George Simion, în care acesta cheamă oamenii la un protest la Parlament, în 21 decembrie.

„Vă invităm la protestul împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare și în număr cât mai mare. 57.696 de români au murit din cauza COVID-19. Doar prin vaccinare și prin respectarea măsurilor îi putem proteja pe cei vulnerabili. Sunt peste 186.000 de locuri disponibile la vaccinare în București”, se arată în mesaj.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *