George Simion a mers în mai multe benzinării din țară să verifice dacă chiar se aplică reducerea cu 50 de bani a prețului la carburanți. Asta în contextul în care Guvernul a aprobat ordonanța de urgență ce prevede reducerea prețului la carburanți, care a intrat în vigoare de la 1 iulie.

„Suntem la benzinăria Mol, proprietar statul maghiar. Luăm benzină, dar stați așa, că e benzină 100+ aici, la 9,33. Eu sunt mai zgârcit, vreau benzină din aia 95”, a spus șeful AUR în filmare, citat de RTV.

Simion a ajuns la o altă benzinărie unde, de asemenea, i s-a spus că nu are voie să filmeze și a fost avertizat că va fi chemată poliția.

„Importăm energie de la o țară aflată în conflict, atacată de Rusia. Tocmai importăm energie din Ucraina. Doar numele mai e românesc de la Rompetrol, că în rest aparține statului Kazahstan”.

-Nu am voie să filmez? De ce?

-Pentru că e proprietate privată.

-E proprietate privată? Noroc că dumneavoastră sunteți român.

-Ok, o să sun la poliție, nu aveți voie să filmați.

-Sunați la poliție.

„N-am voie să filmez pe pământ românesc. Nici nu știu dacă să mai stau să alimentez. Nu mai stau, mă duc în altă parte”, a mai spus el.

În cele din urmă, George Simion a reușit să alimenteze, iar la final a primit 50 de bani pentru fiecare litru de benzină.

„Am venit și noi la niște români să alimentăm că ăilalți nici să filmăm nu ne-au lăsat. Benzină 95, ăștia nu aveau. De 50 de lei”, a spus politicianul.

„La casă o să beneficiați și de 50 de bani la fiecare litru”, i-a spus un angajat al benzinăriei.

„Am venit să beneficiez de cei 50 de bani pe care mi-i dă statul. Și de la 50 de lei, ia uite ce îmi dă statul, 3 lei. Din care, de fapt, dă un leu jumate, că pe restul îi dă benzinăria”, a mai spus Simion.

@georgesimionoficial @georgesimionoficial #romania #AUR #bucharest #fy #fyp #farcas #georgesimion #viral #goviral #dreptatepentruromania #iesiinstradacaitipasa #50debani #5pasidebine #pridetogether #misiuneatiktok #iesiinstradacaitipasa #ministerulenergiei #hotulvirgil ♬ sunet original – George Simion

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *